Om oss

Dyk med oss!

Waterworld ligger i Bollebygd, mitt emellan Göteborg och Borås. Vår dykskola ligger geografiskt bra till och vi har inte långt till de fantastiska dykplatserna på västkusten eller spännande insjödykning i Vättern. Vi är återförsäljare för flertalet tillverkare av dykutrustning och kan ordna fram det mesta.

Vi är en liten dykskola och utbildningen är det närmaste privatlektioner du kan komma. Det är inte tiden som sätter gränser utan din egen förmåga. När du lämnar oss skall du ha en bra grund att stå på och känna dig trygg som dykare. Detta lägger grunden till dina framtida upplevelser inom dykningen.

Dykning är som att klättra i berg, segla eller vandra i fjällen, fantastiska upplevelser och inte farligt om du följer reglerna och respekterar dina egna förutsättningar. Skulle olyckan vara framme är det viktigt att vara väl förberedd. Vid en dykolycka krävs oftast syrgas, vilket vi alltid har med oss vid kurs och utfärder.

Ibland måste man inse att det inte är rätt tillfälle att dyka, det kanske blåser hårt eller går kraftiga vågor. Då kanske vi står över att dyka den dagen. Det är bättre att sitta på land och önska att du var i vattnet än att vara i vattnet och önska att du var på land. Vi sätter alltid säkerheten främst och tar inga risker.

Med detta sagt hoppas vi att du väljer att dyka med Waterworld, och tillåter oss att dela intresset och kärleken till undervattensvärlden med dig!

Nicolas Bremell

Ägare & Instruktör – Nicolas Bremell

Dykt sedan 1995 och besökt flera ställen runt om i världen, men favoriter är Koster-skärgården och reven i Röda havet. Svag för dramatiska landskap under vattnet, håligheter och stora vrak.

Vill att dykning skall vara en personlig upplevelse, ingen annan skall säga till dig hur du skall känna eller göra. Vissa söker spänning, andra avkoppling, fråga dig själv vad du letar efter!

PADI Master Scuba Diver Trainer och Emergency First Response Instructor.

Specialty Instructor med behörighet för:
Dry Suit Diver
Night Diver
Deep Diver
Equipment Specialist
Enriched Air Nitrox
Peak Performance Buoyancy

 

 

Lina

Ägare & Hjälpreda – Lina Sjöberg

Dykt sedan 2008 och är Advanced Open Water. Älskar att dyka för avkoppling och för att rensa tankarna.

 

 

 

 

 

 

 

 

Eddie

Divemaster – Eddie Öberg

Assisterar ofta på våra kurser och utfärder. Kan simma långsammare än sin egen skugga!

Tillbaka till toppen